Budapest 1116, Kondorosi út 3.

Nyitvatartás:

H-P: 08:00-18:00, SZ: 08:00-17:00, V: zárva

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérünk, mielőtt írnál nekünk, olvasd el ezeket a kérdéseket, hátha itt megtalálod a választ.

A fent található térképet érdemes megnézned, Budapest XI. kerületében, a Kondorosi út 3. szám alatt találod meg nagykereskedésünket. Tömegközlekedéssel: 4-6-os villamossal juss el az Allee bevásárlóközpontig, utána 18, 47, 49 villamosokkal az Albertfalva kitérő állomásig kell elmenned, ezt követően egy kis séta után az OMW benzinkútnál balra, végül a Reál élelmiszerrel szemben egy nagy gyártelepet kell keresned. A gyártelep leghátsó részében vagyunk.

Hétfőtől péntekig 8:00-18:00, szombaton 08:00-17:00, vasárnap pedig zárva vagyunk.

Az Európai Unió országaiból, például Dániából (mintás papírok, fóliák), Németországból (Meyco termékek), Lengyelországból (szalvéták) és Litvániából (Daily Art termékek) importálunk, emellett – másokhoz hasonlóan – mi is szerzünk be termékeket Kínából (például fa, papíráru, fémdíszek, gyöngyök, fadobozok, fagolyók, óraszerkezetek).

2-3 hetente bővül az árukészletünk, így a viszonteladóink termékekkel való kiszolgálása folyamatosnak tekinthető.

Az összes termékünk megtekinthető itt, a webáruházunkban. A jövőben tervezzük papíralapú katalógusok elkészítését is.

Igen, mi a legkisebb boltokat is örömmel kiszolgáljuk, minimális vásárlási limit nélkül. A mi filozófiánk az, hogy a partnereink sikere a mi sikerünk is, így marketing és vevőszerző tanácsokkal látjuk el a viszonteladóinkat. Ide kattintva tudod elolvasni, hogy miért érdemes a partnerünkké válni.

Írj üzenetet nekünk! Gyorsan válaszolunk.

E-mail cím: remohobby@invitel.hu

Telefonszám: +36 (1) 386 85 40

Fax: +36 (1) 386 85 40