Ez nem egy unalmas cégismertető lesz

A Remo-Hobby története 14 évvel ezelőtt kezdődött el, Amerikában. A tengerentúli út során fogalmazódott meg bennünk a cégalapítás gondolata, ahol már évtizedek óta divatja volt a kézműves termékek készítésének. Az a sok gyönyörű alkotás és rengetegféle alapanyag olyan hatással volt ránk, hogy mire a repülőgép Ferihegyen landolt, már biztosak voltunk benne, hogy ezt itthon is szeretnénk megvalósítani!

Hazaérve az első teendőink a következők voltak: asztal, papír, toll, tervezés! Mivel pedagógusi háttérrel rendelkezünk, a kezdetektől fogva alapvetőnek számított, hogy kiemelten foglalkozunk a gyermekekkel. Az egész üzletet egy rehabilitációs intézethez tartozó helyiségben kezdtük, ahol sok foglalkozást tudtunk adni az ott élő gyermekeknek. Maga a kreatív hobby egyébként is sok embernek segítséget ad ahhoz, hogy lelkileg kiegyensúlyozott legyen. Az alkotás öröme vagy a saját magunk által készített ajándék leírhatatlan boldogságot és lelki megnyugvást tud okozni.

Ezt a kezdeti üzlethelyiséget kinőve, néhány évvel ezelőtt költöztünk el a jelenlegi, Kondorosi úti szállásunkra. Segítőkész nagykerként próbál kis csapatunk kiszolgálni. Workshopokkal és termékbemutatókkal segítjük az áruk és a technikák prezentálását és a viszonteladóink munkáját. A legfontosabb törekvésünk, hogy a standard kreatív alapanyagok mindig raktáron legyenek. Emellett fontos számunkra, hogy az aktuális trend alapanyagait is elsőként szerezzük be. Az alapoktól kezdve a változatos újdonságokig.

Igyekszünk gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani olyan külföldi gyártókkal, akik különleges és jó minőségű termékeket gyártanak. A legújabb ilyen gyártó a Daily Art.